Outcall

 

Outcall taxa

1 Timma 3000 SEK

Härlig skön sex med ett avslut ev två beror på. Oralsex på båda. Suger utan kondom. All sex är sedan med kondomsom du själv har.

 

2 Timmar 5000 SEK

Härlig skön sex med två avslut ev tre beror på. Oralsex på båda. Suger utan kondom. All sex är sedan med kondomsom du själv har.

 För varje påbörjad ny timma 1000 SEK  

 

Middags dejt 1000 SEK

Jag beställer en taxi som du betalar när jag kommer fram. Jag är ditt sällskap vid middagen. Du står för notan. Önskar du särskild klädsel på mig ordnar jag detta mot betalning när jag är och handlar. Du får bilder på vad jag väljer så även du är delaktig i dina önskemål. Allt för att det ska bli så bra som möjligt. Du ser till att jag kommer hem väl i taxi. 

Taxi beror helt på vad det är för middag. Ingår alkohol är taxi ett måste.

  

Helnatt 8000 SEK

Kan börja kl 18/19 om du önskar middag tillsammans med mig. Kan komma senare också. Vi kommer överens om en tid som passar båda. Härlig skön sex med två avslut ev tre beror på. Oralsex på båda. Suger utan kondom. All sex är sedan med kondomsom du själv har. Vi sover tillsammans. Önskar du morgonsex går det bra. Frukost innan jag åker igen. 

 

Helg (weekend) 12 500 SEK

Kan börja ca kl14om du önskar sen lunch tillsammans med mig. Den går att hoppa över. Kan komma senare också. Vi kommer överens om en tid som passar båda. Härlig skön sex med två avslut ev tre beror på. Oralsex på båda. Suger utan kondom. All sex är sedan med kondomsom du själv har. Vi sover tillsammans. Önskar du morgonsex går det bra. Dag två har du planerat. Vi kan ta det lugnt och bara vara eller galna upptåg om du så önskar. Härlig skön sex med två avslut ev tre beror på. Oralsex på båda. Suger utan kondom. All sex är sedan med kondomsom du själv har.  

 

 Detta är bara några riktlinjer för att ni ska ha något att gå efter.